P. Gottfried Nickels gestorven

 

Op zondag 9 september stierf na een korte en ernstige ziekte onze medebroeder p. Gottfried Nickels C.Ss.R. in het ziekenhuis in Gent. 

" In Gods kracht geborgen door het geloof, wacht u op de redding die al gereed ligt om op het einde van de tijd geopenbaard te worden." 1 Petrus 1,5

Pater Gottfried Nickels werd op 2 november 1954 geboren en sloot zich na zijn studie in Lantershoven door de professie op 22 september 1991 aan bij de toenmalige Keulse provincie van de redemptoristen.
Op 2 juli 1995 ontving hij de priesterwijding. Hij was o.a. als geŽngageerd parochiemissionaris in de Europese parochie in Luxemburg werkzaam en de laatste jaren in Gent. Hij was daar hulppastor in de parochies O.-L.-V. Sint-Pieters en Sint-Coleta.

Hij stierf in Gent op zondag 9 september 2012 gesterkt door het sacrament van de zieken en de gebeden van de kerk.

De afscheidviering vindt op maandag 17 september om 11 uur plaats in de parochiekerk  O.-L.-V. Sint-Pieters, Sint-Pietersplein in Gent.

De begrafenis is aansluitend op het kerkhof in Mariakerke (Mariakerkeplein in Mariakerke, Gent).

U wordt ook van harte uitgenodigd voor de herdenkinsgdienst op dinsdag 18 september om 14.30 uur in de parochiekerk St. Martin, Wadrill, Duitsland.

 

Geplaatst op: 2012-09-09


Lijst van overledenen